ENDURO
Esports 06/02/2011

El polonès Blazusiak vola al Sant Jordi i ja és líder del Mundial d'Enduro Indoor

El pilot polonès de KTM, vigent campió mundial, s'ha imposat en l'Enduro Internacional Indoor de Barcelona que s'ha disputat al Palau Sant Jordi de Barcelona

Redacció
1 min

BarcelonaEl pilot polonès Tadeus Blazusiak, de KTM, vigent campió mundial, s'ha imposat en l'Enduro Internacional Indoor de Barcelona, la segona prova del campionat del món de l'especialitat, que s'ha disputat al Palau Sant Jordi de Barcelona, després d'oferir un veritable recital de pilotatge.

Blazusiak ha dominat les tres mànegues de què constava la final i ha aconseguit així el seu segon triomf consecutiu a Barcelona, fet que l'ha col·locat líder del campionat d'aquest any, fent fora del primer lloc el finlandès Mika Ahola, d'Honda.

Del total de 40 pilots que han aconseguit arribar a les fases de classificació, només 14 han accedit a la final. Ivan Cervantes, amb quatre títols, ha estat un dels que s'ha quedat pel camí. Després de lesionar-se a la primera prova de la temporada, a Génova, Cervantes ha fallat al Sant Jordi.

El duel de la final s'ha centrat entre Blazusiak i el britànic David Knight, el seu rival directe. A la primera mànega, el polonès l'ha superat en 18 segons. A la segona, Knight ha estat tercer, a 26 segons, i a la tercera ha tornat a ser segon, aquest cop a 20 segons.

stats