Fórmula 1
Esports 03/02/2011

El Ferrari de Massa es deté després de 12 voltes per un possible trencament de motor

L'F150 del brasiler ha començat a treure fum blanc, s'ha quedat aturat al mig del traçat valencià i ha hagut de ser retirat per una de les grues del circuit

Redacció
1 min
El Ferrari de Felipe Massa, traient fum

XestEl Ferrari F150 que avui pilota el brasiler Felipe Massa s'ha quedat detingut sobre la pista del circuit Ricardo Tormo de Xest per un possible problema de motor quan només es portaven 36 minuts de la sessió d'entrenaments en les que el pilot havia completat 12 voltes.

Quan el pilot afrontava la tretzena, del monoplaça vermell ha començat a sortir fum blanc, el que ha motivat que el cotxe s'hagi quedat detingut sobre l'asfalt i hagi estat retirat per la grua del circuit.

Aquesta era la primera vegada que Massa es posava al volant de l'F150 a Xest, després que en les dues primeres sessions d'entrenament d'aquesta setmana a València fos l'asturià Fernando Alonso l'encarregat de pilotar el monoplaça.

Precisament Alonso, que entre dimarts i dimecres va donar 206 voltes al traçat valencià, havia destacat la fiabilitat del cotxes després que aquest aguantés perfectament les llargues tandes a les que el va sormetre.

L'incident de Massa ha estat la primera bandera vermella del dia i ara els enginyers de Ferrari avaluen els danys al monoplaça per tractar de tornar-lo a la pista al llarg del dia, que és l'última jornada de test a Xest.

stats