FÓRMULA 1
Esports 26/03/2011

Els Hispania no prendran la sortida

Els cotxes de Liuzzi i de Karthikeyan han rodat amb temps superiors al 107% del registre de la pole position de Sebastian Vettel i no podran participar en la cursa

Redacció
1 min
Luizzi i el seu company no podran participar en la cursa.

MelbourneEls comissaris esportius del Gran Premi d'Austràlia han refusat la petició de l'escuderia Hispania per participar aquest diumenge a la cusa, al·legant que "per circumstàncies excepcionals" no han pogut fer un temps per sota del 107% en la primera eliminatòria.

Els comissaris, després d'haver escoltat els representants de l'equip, han decidt no autoritzar els dos cotxes d'acord amb el reglament esportiu de la F1.

I és que en la sessió de qualificació d'aquest matí, els Hispania de Liuzzi i de Karthikeyan han rodat nou i onze segons respectivament més lents que l'home que ha fet la pole position, Sebastian Vettel, que ha rodat en un temps d'1.23.529. Com que els dos pilots d'Hispania han aconseguit temps que supera el 107% del temps de Vettel, els comissaris no els deixaran prendre la sortida en el primer Gran Premi de la temporada de Fórmula 1.

stats