FÓRMULA 1
Esports 07/05/2011

Alguersuari: "Tenim un joc de pneumàtics més que la resta per diumenge"

El pilot català de Toro Rosso sortirà des de la dissetena posició en el Gran Premi de Turquia després de guardar un joc de pneumàtics per a la cursa de diumenge

Redacció
1 min
Jaume Alguersuari, durant els entrenaments cronometrats.

BarcelonaJaume Alguersuari estava content després de la sessió cronometrada de dissabte. Tot i quedar dissetè, el pilot català ha pogut reservar un joc de pneumàtics tous nou per a la cursa d'aquest diumenge i, per tant, tot i sortir una mica endarrerit, té avantatge respecte la resta de pilots que lluiten per entrar en els punts.

"Estic molt content. Tenim un joc de pneumàtics més que la resta. Hem millorat molt respecte la sessió de divendres i estic molt content. Espero progressar a la cursa i que el joc de penumàtics de més marqui diferències", ha explicat Alguersuari tot just baixar-se del cotxe.

El de Barcelona ha continuat: "El cotxe no anava com m'haguès agradat durant la crono. Si haguessim utilitzat un joc més de pneumàtics, estaríem entre el 10 i el 13. Hem demostrat que podem ser competitius, però el problema és diumenge, per això hem guardat un nou joc de pneumàtics per la cursa. Nosaltres tenim molta degradació a la cursa i un de nou ens anirà molt bé", ha conclòs.

stats