F1
Esports 07/01/2011

Narain Karthikeyan serà pilot d'Hispania per la propera temporada

El pilot indi, després 3 anys d'absència, torna al Mundial de F1 després de signar un contracte amb una renovada escuderia Hispania que espera ser més competitiva

Redacció
1 min
Karthikeyan, l'any 2005, amb Jordan. TORSTEN BLACKWOOD / AFP

MadridEl pilot indi Narain Karthikeyan ha signat un contracte amb l'escuderia Hispania Racing de cara a la temporada 2011. Després de prendre part al volant d'un Jordan en el Mundial de 2005 i de convertir-se en pilot de proves de Williams durant els anys 2006 i 2007, Narain ha competit en diverses curses d'alguns dels més alts nivells de l'automobilisme internacional.

Hispania Racing participarà en el campionat de F1 del 2011 amb un cotxe millor que el de la temporada passada, amb el qual esperen ser més competitius. "És un gran plaer comptar amb un pilot com Narain Karthikeyan. El conec des de fa molt de temps i estic segur que pot tornar a viure les experiències de quan estava competint a Jordan", ha afirmat el director de l'equip, Colin Kolles.

Karthikeyan també confia en les seves possibilitats i es mostra feliç per tornar a competir: "Mai he renunciat a tornar a la màxima categoria de l'automobilisme mundial. Estic segur que encara tinc el ritme, l'aptitud i la voluntat per tenir èxit a la Fòrmula 1. Estic desitjant competir amb Hispania Racing".

stats