FÓRMULA 1
Esports 10/04/2011

Alguersuari: "Ha estat la cursa més dura de la meva vida"

El pilot barceloní s'ha mostrat confús pel rendiment del seu monoplaça després d'una cursa complicada a Malàisia, on ha acabat en la catorzena posició

Redacció
1 min
Jaume Alguersuari, parlant amb Helmut Marko.

BarcelonaEl pilot barceloní Jaume Alguersuari (Toro Rosso) s'ha mostrat confús pel rendiment del seu monoplaça després de la "cursa més dura" de la seva vida al Gran Premi de Malàisia, on ha acabat a la catorzena posició.

"Ha estat la cursa més dura de la meva vida. He d'analitzar aquesta cursa amb els enginyers perquè, per ser honestos, no entenc què ha passat. No tenia gairebé gens d'adherència. Érem lents i la degradació dels pneumàtics ha estat molt alta. He intentat compensar el desgast de les rodes del davant i he perdut rendiment en cada volta", ha assenyalat Alguersuari.

Tot i que no ha aconseguit sumar punts a Sepang, el barceloní ha volgut extreure "el costat positiu" de la cursa, una "bona sortida" en la qual ha pogut "avançar unes poques places". "Però aviat m'he adonat que no podia competir amb els pilots de davant", ha reconegut el pilot de Toro Rosso, per a qui "vistes les dificultats" que ha patit, "acabar la carrera era el millor resultat possible".

stats