Fórmula 1
Esports 07/05/2011

Vettel fa la quarta 'pole position' de la temporada a Turquia

L'alemany torna a demostrar que els Red Bull són superiors i torna a aconseguir el millor registre. Al seu costat sortirà el seu company d'equip, Mark Webber

Nuria García
1 min
Sebastian Vettel celebra la seva quarta 'pole' de l'any.

BarcelonaEl pilot alemany de Red Bull Sebastian Vettel sortirà aquest diumenge des de la primera posició de la graella de sortida del Gran Premi de Turquia després d'aconseguir el millor temps en els entrenaments cronometrats. L'actual campió i líder del mundial ha dominat la sessió d'entrenaments i, a la Q3, només ha fet una temptativa de volta ràpida, que ja li ha servit per fer el millor temps.

Al seu costat sortirà Mark Webber, el seu company d'equip, que ha evidenciat també la superioritat dels Red Bull respecte a la resta d'escuderies. La segona fila l'ocuparan Nico Rosberg, i han demostrat que els Mercedes han millorat i poden lluitar amb els Red Bull, i Lewis Hamilton, amb el McLaren.

Pel darrera, des de la tercera fila, sortirà el primer Ferrari, el de l'asturià Fernando Alonso. Tant ell com Felipe Massa han aconseguit passar a la Q3, però han tingut problemes amb el desgast dels pneumàtics. Massa, després d'haver utilitzat tres jocs de pneumàtics tous per arribar a la Q3, ha preferit no sortir a lluitar per la pole i s'ha quedat al box, mentre que Alonso, després de fer un intent, ha tornat a sortir, però ha preferit no arriscar i conservar els pneumàtics.

El català Jaume Alguersuari sortirà dissetè després que tant ell com el seu equip, Toro Rosso, hagin decidit guardar un joc nou de pneumàtics de cara a la cursa d'aquest diumenge.

stats