FÓRMULA 1
Esports 07/02/2011

Kubica haurà de ser sotmès a més operacions durant aquesta setmana

El pilot, que va resultar greument ferit en un accident en un ral·li, s'ha despertat i ha preguntat pel seu copilot, segons ha informat la cadena de televisió Sky TG24

Redacció
1 min
Robert Kubica ha estat el més ràpid a Xest.

RomaEl pilot polonès de Fórmula 1 Robert Kubica, que va resultar greument ferit diumenge en un accident durant un ral·li al nord d'Itàlia, s'ha despertat després de ser operat i ha preguntat als metges pel seu copilot, segons ha informat la cadena de televisió Sky TG24.

"És conscient de què li ha passat", ha explicat el doctor Giorgio Barabino, un dels metges de l'Hospital Corona de Pietra Ligure, de Gènova, on el pilot es troba ingressat, i que el va operar diumenge durant set hores.

Barabino ha afegit que Kubica haurà de ser a cures intensives durant un o dos dies més. "Era una situació de màxima gravetat pel xoc hemorràgic i el primer pas va ser estabilitzar-lo. Diumenge només vam treballar en les fractures múltiples sobre els ossos llargs per evitar que influïssin sobre les condicions generals del pacient", ha explicat el traumatòleg Francesco Lanza, que ha afegit que Kubica haurà de sotmetre's a diverses operacions més en els propers dies, entre d'altres al colze i a l'espatlla, i no es descarta que hagin de tornar a intervenir-lo en la mà dreta, la part del seu cos que va resultar més malmesa en l'accident.

stats