FÓRMULA 1
Esports 31/01/2011

Sauber i Lotus han presentat els seus models per a la temporada 2011

Després de la presentació de Ferrari la setmana passada, avui al circuit Ricardo Tormo de Xest ha estat el torn de les escuderies Sauber i Lotus

Redacció
1 min
Kubica i Petrov descobreixen el nou Lotus.

XestL'escuderia Sauber ha presentat aquest matí al circuit Ricardo Tormo de Xest el monoplaça C30 amb què participaran a la Fórmula 1 aquesta temporada els pilots Sergio Pérez –debutant– i Kamui Kobayashi.

Sobre l'asfalt de la pista valenciana, els dos pilots han retirat la lona que cobria el monoplaça i han posat per primera vegada amb el C30, que tornarà a estar propulsat per un motor Ferrari, igual que el KERS.

Aquesta serà la dinovena temporada a la Fórmula 1 de l'escuderia suïssa, que s'ha marcat com a objectiu tenir més consistència que l'any passat. En principi, i amb l'arribada de la companyia telefònica mexicana Telmex com a patrocinador, Sauber hauria de millorar els seus resultats.

Per la seva banda, l'equip Lotus, que a diferència d'altres anys comptarà amb motors Renault, ha decidit recuperar l'estètica retro de la dècada dels 70 i 80 i ha presentat l'R31, un monoplaça de color negre amb les lletres en daurat. Robert Kubica i Vitaly Petrov seran els dos pilots encarregats de conduir els Lotus aquesta temporada.

stats