MOTOCICLISME
Esports 19/03/2011

Casey Stoner segueix manant i sortirà des de la 'pole' acompanyat per Pedrosa i Lorenzo

L'australià Casey Stoner ha tornat a demostrar que és un dels favorits al títol després d'aconseguir el millor temps en els entrenaments cronometrats de Losail

Nuria García
1 min
Stoner ha fet la primera pole de la temporada a MotoGP.

BarcelonaCasey Stoner (Honda) ha tornat a demostrar la seva superioritat en els primers entrenaments cronometrats de la temporada. Després d'haver dominat durant tota la pretemporada, l'australià ha seguit marcant el ritme en la sessió classificatòria del Gran Premi de Qatar.

Si algú s'ha pogut apropar a Stoner i li ha plantat cara ha estat Dani Pedrosa, que ha lluitat amb el seu company d'equip i ha arribat a encapçalar la taula de temps. El català ha aconseguit un temps que li permetrà sortir aquest diumenge segon, entre Stoner i Lorenzo. El mallorquí no ha pogut plantar cara a les Honda, però ha estat el millor de la resta de pilots i s'ha col·locat tercer, a la primera línia de l'engraellat de sortida.

Toni Elias, l'altre català de la categoria reina, ha seguit tenint problemes i no ha pogut millorar els seus temps. És per això que sortirà últim a la cursa.

stats