MOTOCICLISME
Esports 19/03/2011

Nico Terol fa la primera pole de la temporada

Nico Terol ha seguit donant arguments per estar entre els millors a 125 cc. El pilot d'Alcoi sortirà aquest diumenge des de la primera posició, per davant de Cortese

Nuria García
1 min
Nico Terol ha aconseguit ser el més ràpid a Losail.

BarcelonaNico Terol ha aconseguit la primera pole position de la temporada i aquest diumenge sortirà des de la primera línia de l'engraellat de sortida del Gran Premi de Qatar que es disputa al circuit de Losail. El pilot d'Alcoi ha tornat a demostrar que, com l'any passat, aquesta temporada tornarà a estar lluitant pel campionat.

Terol, que havia dominat totes les sessions d'entrenaments a Losail, ha vist com un dels seus grans rivals, l'alemany Sandro Cortese, li plantava cara i era el més ràpid durant gairebé tots els cronometrats. Terol ha anat escalant posicions i, a pocs minuts pel final, s'ha fet una gran volta, aconseguint sent el més ràpid, amb un crono de 2:06.685.

L'únic català de la categoria, Maverick Viñales, ha aconseguit el novè millor temps, i ha fet una bona actuació en els seus primers entrenaments cronometrats al Mundial de Motociclisme.

stats