MOTOCICLISME
Esports 03/04/2011

Cluzel s'emporta pel davant Marc Márquez, que cau i abandona

Marc Márquez seguirà sense poder sumar els seus primers punts a Moto2. A Jerez, Cluzel l'ha fet caure quan el de Cervera rodava en la cinquena posició

Nuria García
1 min
Marc Márquez ha caigut i no ha pogut sumar els seus primers punts.

BarcelonaMarc Márquez tampoc podrà lluitar per sumar cap punt al circuit de Jerez, en el segon gran premi de la temporada. El pilot català, que ha fet un inici de cursa molt conservador degut a que la pista estava mullada, ha vist com el francès Jules Cluzel, a qui acabava d'avançar, se l'emportava pel davant i el feia caure al terra. En una corba, Cluzel ha apurat la frenada i ha xocat amb Márquez. Els dos han caigut i cap d'ells ha pogut remprendre la marxa.

"M'he pres el principi de la cursa amb calma. Estava rodant còmode i havia agafat el ritme. He passat a Cluzel i després he notat que m'envestien pel darrera. Ell arribava passat, hi ha pilots que són així. Però uns cops fallen ells, d'altres jo i d'altres la moto", ha dit Márquez, que no s'ha fet mal.

Tot just tornar a boxes, Cluzel ha anat a demanar disculpes a Marc Márquez i a Emili Alzamora, el mànager del pilot de Cervera, i ha explicat que ha trepitjat la línia mullada i això ha provocat que no frenés.

stats