Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Ha acabat en la 21a posició

Márquez: "Vull demanar disculpes a Scott Redding. Sé què se sent quan et passa una cosa d'aquestes"

Marc Márquez es mostrava una mica decebut pel resultat i per la caiguda, però el primer que ha volgut fer és demanar disculpes a Redding, a qui ha fet caure

El pilot de Cervera ha pogut acabar la seva primera cursa a Moto2. Tot i això, també ha caigut, fent caure també a Scott Redding, a qui s'ha emportat pel davant. Tot just baixar de la moto, el primer que ha fet Marc Márquez és demanar disculpes a Redding. "La part positiva és que ja hem fet una cursa sencera de Moto2, però el primer que vull fer és demanar disculpes a Scott Redding, perquè sé què se sent quan et passa una cosa d'aquestes. Tot el cap de setmana ha estat una mica complicat, perquè no hem pogut entrenar bé en totes les sessions a causa de la pluja i on patíem més era en l'estabilitat en les frenades", ha dit Márquez tot just baixar de la moto.

El de Cervera ha explicat que "la caiguda ha estat precisament per això". "En una frenada en la qual m'he descol·locat totalment. He hagut de deixar anar els frens, per intentar posar la moto i provar de passar entre els dos pilots que tenia al davant, però m'ha estat impossible esquivar", ha reconegut el pilot català, que s'ha pogut aixecar i acabar la primera cursa de la temporada en la 21a posició.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT