MOTOR
Esports 12/03/2011

Nova fornada en el programa de joves pilots del Circuit de Catalunya

El 2011, els quatre pilots seleccionats han estat Dani Juncadella –l'únic supervivent de l'edició de 2010–, Gerard Barrabeig, Víctor Colomé i Àlex Riberas

Redacció
1 min

MontmelóEl programa de joves pilots del Circuit de Catalunya, del qual han sortit pilots com Jaume Alguersuari, actualment a la Fórmula 1 amb Toro Rosso, es presenta aquest any 2011 amb una nova fornada de pilots disposats a arribar al més alt.

El 2011, els quatre pilots seleccionats per a aquest programa de joves talents han estat Dani Juncadella –l'únic supervivent de l'edició de 2010–, Gerard Barrabeig, Víctor Colomé i Àlex Riberas.

Els quatre intentaran seguir els passos de Jaume Alguersuari o de Dani Clos, dos dels pilots de més d'èxit que s'han format en aquest programa i que han arribat a llocs destacats de l'automobilisme.

L'acte ha estat presentat a Montmeló pel secretari general de l'esport català, Ivan Tibau; el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; el director general del Circuit, Salvador Servià i el president del RACC, Sebastià Salvadó.

El programa, dotat en aquesta edició amb uns 400.000 euros, servirà per formar a aquests joves talents que busquen fer-se un forat en el difícil i car món del motor.

Els joves han estat seleccionats per una comissió formada pels membres de tots els organismes que patrocinen el programa, sota criteris de resultats, evolució, capacitats i comportament.

Juncadella competirà a l'F-3 Euro Series, Barrabeig ho farà en la Fórmula Abarth i europea, Colomé correrà en el campionat de França de Fórmula Renault F4, mentre que Riberas passejarà el seu monoplaça per la FR 2.0 Eurocup.

stats