MOTOR
Esports 22/06/2011

El Vicente Calderón es converteix en un circuit automobilístic

Alguersuari, Cañizares, Nani Roma, Gené i Dani Sordo participaran a l'Stadium Race, que també comptarà amb Patxi Salinas, Liuzzi, Sutil, Peterhansel i Soucek

Redacció
1 min
El Calderón es convertirà en un circuit automobilístic.

MadridJaume Alguersuari, Nani Roma, Dani Sordo, Marc Gené i l'exporter Santiago Cañizares, entre d'altres, són el proper 30 de juliol en una competició automobilística a l'estadi Vicente Calderón. Al seu costat hi haurà Patxi Salinas, Vitantonio Liuzzi, Adrián Sutil, Stéphane Peterhansel i Andy Soucek.

El circuit automobilístic Stadium Race ha estat presentat a l'estadi Vicente Calderón, que es convertirà en un traçat. L'acte ha comptat amb la presència de Nani Roma i l'exfutbolista i actual pilot de ral·lis Santi Cañizares, que participarà també en l'esdeveniment competint contra l'exfutbolista Patxi Salinas.

Cañizares ha manifestat: "Sempre m'havien agradat els cotxes", però abans no tenia la possibilitat de córrer "perquè els futbolistes no tenen permís per això". Nani Roma ha explicat, per la seva banda, que "fins als 18 anys vaig jugar a futbol i era porter". "M'hauria agradat ser com Cañizares", ha declarat.

stats