MOTOCICLISME
Esports 20/03/2011

Stefan Bradl s'imposa en la primera cursa i Marc Márquez debuta amb caiguda

El català, que debutava, ha caigut quan estava remuntant després de fer una sortida dolenta. Bradl ha dominat de principi a fi: pole i triomf per l'alemany

Nuria García
1 min
Stefan Bradl celebra el seu triomf en la primera cursa.

BarcelonaL'alemany Stefan Bradl, que sortia des de la pole position, ha dominat de principi a fi la primera cursa de Moto2 del Mundial. A bord de la seva Kalex, el pilot ha fet una gran sortida i no ha abandonat la primera posició fins que ha onejat la bandera a quadres.

Darrere seu ha acabat Andrea Iannone, que ha fet una gran remuntada, de setzè a segon. El podi l'ha completat Thomas Luthi.

Marc Márquez, que sortia segon, al costat de Bradl, no ha arrencat gens bé i ha caigut fins a l'onzena posició. Tot i això, ha començat a fer una remuntada espectacular i, en només tres voltes, ja era setè. Però quan rodava sisè, el pilot de Cervera ha volat per sobre la seva moto i, tot i que ha intentat aixecar-la i continuar, Moto2 no és 125 cc i no ha pogut reprendre la marxa.

El millor català ha estat Aleix Espargaró, que ha estat onzè en el seu retorn a Moto2. Tito Rabat ha estat catorzè, Àxel Pons setzè, seguit de Ricky Cardús. Per últim, el petit dels Espargaró, Pol, ha acabat 22è en el seu debut a la categoria.

stats