MOTOCICLISME
Esports 13/09/2011

El Mundial de MotoGP tornarà a l'Argentina el 2013

L'última vegada que es va disputar un gran premi de motociclisme a l'Argentina va ser el 1999, a l'autòdrom de Buenos Aires

Efe
1 min

ParísEl Mundial de MotoGP tornarà a l'Argentina el 2013 i durant tres temporades, i es correrà en l'autòdrom de Termas de Río Profundo, a la província de Santiago del Estero.

Així ho ha anunciat a París la presidenta argentina, Cristina Fernández de Kirchner, després de la signatura amb el ministre de Turisme, Enrique Meyer, i el governador d'aquesta província, Gerardo Zamora, de l'acord d'intencions amb el conseller delegat de l'empresa Dorna, Carmelo Ezpeleta, propietària dels drets exclusius.

L'última vegada que es va disputar un gran premi del mundial de motociclisme a l'Argentina va ser el 1999, i en aquesta ocasió va tenir lloc al autòdrom de Buenos Aires. La nova cita argentina, que inclourà les categories MotoGP, Moto2 i Moto3, serà l'única que es disputi a Sud-amèrica.

L'autòdrom Termas de Río Profundo, situat a sis quilòmetres de la ciutat, és, amb els seus 4.400 metres de longitud, un dels més extensos del país, està preparat per rebre més de 60.000 espectadors, i un dels seus grans atractius és una recta de 1.350 metres de longitud.

stats