125
Esports 27/08/2011

Nico Terol no deixa lloc per a les sorpreses i marca el ritme a la categoria petita

El pilot d'Aprilia ha estat 7 dècimes més ràpid que Sandro Cortese i Johann Zarco, mentre que el català Maverick Viñales sortirà diumenge des de la quarta posició

Redacció
1 min
Nico Terol sobre l'asfalt d'Indianapolis

IndianapolisNico Terol (Aprilia) no vol deixar cap lloc per a les sorpreses i ha marcat el millor temps en els entrenaments oficials pel Gran Premi d'Indianapolis dels 125cc, amb un registre que s'ha quedat a tan sols 75 mil·lèsimes de segon respecte el rècord de la cilindrada.

Després de superar els problemes mecànics de la República Txeca, provocats per un trist cargol, tot indicava que a Indianapolis no hi hauria cap sorpresa i tornaria a la posició capdavantera. Quan faltaven pocs minuts per acabar la tanda del matí, però, un altre problema mecànic per sobreescalfament l'ha fet abandonar. Això sí, sense conseqüències, ja que el pilot ha pogut reparar la moto i ha participat en els entrenaments oficials, on ha estat fins a set dècimes més ràpid que els seus perseguidors immediats: l'alemany Sandro Cortese (Aprilia) i el francès Johann Zarco (Derbi).

Amb prou feines unes mil·lèsimes de segon han estat les que han separat Cortese de Zarco i també del quart en discòrdia en aquesta cursa nord-americana, el català Maverick Viñales.

stats