MOTOCICLISME
Esports 17/03/2011

Nico Terol és la referència dels 125 cc en la primera jornada a Losail

Cortese ha estat l'únic pilot que se li ha apropat a Terol, però cap ha pogut superar el temps de Terol, que ha dominat la sessió d'inici a fi

Redacció
2 min

DohaNicolás Terol (Aprilia) és la referència per a la resta dels pilots al final de la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de Qatar de 125 cc, que s'ha realitzat al circuit de Losail.

L'alemany Sandro Cortese (Aprilia), amb el segon millor temps ha estat l'únic que s'ha barallat amb ell pel millor registre de la cilindrada, tot i que ningú s'ha pogut acostar al subcampió del món de 2010, Terol, que ha marcat més d'un segon de diferència respecte el seu immediat perseguidor.

Pràcticament des que ha començat la segona i última tanda de proves lliures del vuitè de litre ha estat Nico Terol la referència per a tots els seus rivals i entre els que més s'han acostat a ell, a més de Cortese, estava el seu propi company d'escuderia, Héctor Faubel (Aprilia), que ha aconseguit el tercer millor temps.

Com en els primers entrenaments, la quarta plaça de la formació de sortida ha estat per a Luis Salom, que ha rodat amb la seva Aprilia a una mica menys d'un segon i mig de Terol.

L'alemany Jonas Folger (Aprilia), que en els primers entrenaments havia aconseguit el segon millor temps, no ha pogut millorar la seva segona part en la mateixa progressió que els seus rivals, amb molta més adherència a la pista i ha acabat cinquè la jornada, just per davant d'Efrén Vázquez (Derbi), hereu d'una de les Derbi de l'escuderia campiona del món l'any passat com Marc Márquez.

Una mica més enrere, ja en la tercera línia de la formació de sortida, que en la present temporada igual que succeeix a la resta de categories estarà formada per tres pilots en cadascuna d'elles, es troba Alberto Moncayo (Aprilia), que ha superat per escassament 35 mil·lèsimes de segon Sergio Gadea (Aprilia).

Maverick Viñales (Aprilia), l'únic català de la categoria, ha estat catorzè.

stats