MOTOCICLISME
Esports 05/11/2011

Nico Terol sortirà novè a València, on busca convertir-se en campió del món de 125 cc

Amb pluja, el d'Alcoi no ha passat de la tercera fila de la graella. El seu rival en la lluita pel títol, Johann Zarco, ha fet el tercer millor temps i sortirà pel darrere de Webb i Rossi

Nuria García
1 min
Nico Terol, al seu box, donant indicacions als seus mecànics.

BarcelonaNico Terol feia una setmana que demanava que no plogués durant el Gran Premi de la Comunitat Valenciana. El d'Alcoi no se sent gaire bé sota la pluja, però les seves demandes sembla que no han estat escoltades. Aquest dissabte al matí, durant els entrenaments oficials, ha plogut durant els primers minuts i, amb la pista molla, totes precaucions eren poques.

I és que amb 20 punts de marge sobre Johann Zarco, Nico Terol no ha d'arriscar en excés. Ha estat per això que en els entrenaments oficials Nico Terol ha marcat el novè millor temps. Zarco ha estat tercer i, si això es reproduís igual a la cursa, el d'Alcoi seria campió del món dels 125 cc. De fet, s'emportaria un mundial que ha dominat des de la primera cursa.

Per aconseguir el títol, Terol necessita ser onzè com a mínim si Zarco guanya. Així doncs, aquest diumenge s'ho podrà prendre amb una calma relativa. No haurà d'arriscar, però haurà de controlar on és el seu rival per saber si cal donar gas per remuntar posicions.

La pole position ha estat per Webb, que ha marcat el millor temps en uns entrenaments lliures per primer cop en la seva carrera. Al seu costat sortirà Rossi i, tot just al seu costat, Johann Zarco.

Maverick Viñales, que ha estat votat pels seus companys de graella com el millor rookie i el millor pilot de la categoria petita en l'any del seu debut, afrontarà l'última cursa de l'any des de la vuitena posició. El de Roses intentarà acabar l'any com el tercer millor pilot dels 125 cc. Per aconseguir-ho, haurà de remuntar tres punts a Sandro Cortese, que arrencarà just al seu costat (7è).

stats