MOTOCICLISME
Esports 06/11/2011

Nico Terol es proclama campió del món a Xest; Maverick Viñales guanya la cursa

Terol ha aconseguit guanyar el mundial de 125cc després d'acabar segon i que Johann Zarco caigués a la tercera volta del Gran Premi

Nuria García
1 min
Nico Terol, celebrant el títol que ha aconseguit davant la seva gent.

BarcelonaNico Terol ha aconseguit aquest diumenge al matí proclamar-se campió del món dels 125cc. El d'Alcoi, que buscava aquest títol des de fa quatre anys, ha acabat la cursa en la segona posició, per darrere de Maverick Viñales.

De fet, Terol ha deixat enrere els nervis en la volta tres. 11 KO, li han marcat a la pissarra. I és que Johann Zarco, l'únic que li podia fer ombra i treure-li el títol de les mans, ha caigut. Després d'aquesta caiguda, Terol ha tingut una cursa plàcida i tranquil·la. S'ha col·locat tercer i ell, juntament amb Maverick Viñales i Héctor Faubel, han anat disputant-se el triomf.

Al final, Maverick Viñales ha aconseguit la victòria. Això, juntament amb la caiguda de Sandro Cortese, l'ha fet ser el tercer del Mundial en l'any del seu debut. Aquesta victòria, sumada a la que va aconseguir fa quinze dies a Sepang, fa que el jove pilot de Roses es converteixi en el pilot més jove de tota la història en sumar dos triomfs consecutius.

Mentre Maverick celebrava el triomf amb una bandera recordant Simoncelli, Terol explotava de joia i celebrava amb els seus seguidors el títol. Maverick, Terol i Faubel no s'han ruixat amb cava. Han brindat i han assenyalat al cel amb els dits, recordant Simoncelli.

stats