Publicitat
Publicitat

MOTOR

Sortia des de la primera fila de la graella

Oriol Servià lidera 17 voltes de l’edició del centenari de les 500 Milles d’Indianàpolis i acaba cinquè

El pilot català, quan ha acabat la cursa, ha explicat que, després de liderar-la i d'estar en les posicions de privilegi, la cinquena posició "sembla poc"

Oriol Servià (Newman/Haas) ha fet història en l'edició que aquest diumenge ha commemorat el centenari de les 500 Milles d'Indianàpolis. El català, que sortia des de la primera fila de la graella, ha liderat la cursa entre les voltes 113 i 130 i durant 72 (les 9 primeres i de la 107 a la 170) ha rodat en posicions d'honor. La planificació de l'última aturada al box per carregar combustible i canviar rodes, a 22 voltes del final, ha estat decisiva en el resultat final del pilot del RACC.

El pilot ha declarat tot just baixar-se del seu cotxe: "Al principi de la cursa he vist que teníem massa càrrega a l'aleró posterior però al cap d'una estona la pista relliscava més i aquesta era una bona configuració. El resultat ha sigut esplèndid i estic content, però quan estàs a tan a prop de guanyar no només les 500 Milles d'Indianàpolis sinó també la cursa del seu centenari, el cinquè lloc sembla poc".

Classificació:

1. Dan Wheldon (Herta) 200 voltes
2. J.R. Hildebrand (Panther) + 2.1086
3. Graham Rahal (Ganassi) + 5.5949
4. Tony Kanaan (KV) + 7.4870
5. Oriol Servià (Newman/Haas) + 8.8757
6. Scott Dixon (Ganassi) + 9.5434

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT