DAKAR 2015
Esports 10/01/2015

Terranova guanya la setena etapa del Dakar i De Villiers retalla diferències amb Al-Attiyah a la general

Com que és l'etapa marató, els pilots no podran rebre ajuda tècnica o mecànica quan arribin al bivac d'Uyuni (Bolívia)

Nuria García
Orlando Terranova ha guanyat la setena etapa del Dakar / DEAN MOUHTAROPOULOS / GETTY IMAGES

BarcelonaOrlando Terranova (Mini) ha guanyat la setena etapa del Dakar 2015 entre la localitat xilena d'Iquique i la boliviana d'Uyuni. El pilot argentí de Mini ha completat els 321 quilòmetres de l'especial en 3 hores, 31 minuts i 18 segons. Alrajhi ha acabat segon amb el Toyota, mentre que el tercer lloc ha estat per a Ten Brinke, també amb Toyota.

Nani Roma ha estat cinquè, a 4 minuts i 2 segons del campió de l'etapa i company seu de l'equip Mini, mentre que els dos pilots que lluiten pel lideratge de la general, Giniel de Villiers i Nasser al-Attiyah, han acabat sisè i setè. Així, el sud-africà ha aconseguit retallar gairebé tres minuts al qatarià, que segueix encapçalant la classificació general, ara amb 11 minuts i 12 segons d'avantatge respecte a De Villiers.

Els pilots afronten aquest dissabte l'etapa marató, és a dir que quan arribin al bivac no podran rebre ajuda tècnica o mecànica i s'hauran d'arreglar ells mateixos els vehicles per poder afrontar l'etapa d'aquest diumenge.