Trial
Esports 24/02/2011

Parcmotor Castellolí acull l’inici del Campionat d’Espanya i de Catalunya de trial

Dissabte el traçat de l’Anoia acollirà la primera prova del Campionat de Catalunya, mentre que diumenge serà el torn de l’inici del Campionat d’Espanya

Redacció
2 min
Adam Raga.

CastellolíAquest cap de setmana Parcmotor Castellolí es convertirà en l’epicentre de l’activitat de trial. Dissabte el traçat de la comarca de l’Anoia acollirà

Aquesta doble jornada de trial ja es va poder viure la passada temporada en aquest mateix entorn natural i fantàsticament condicionat per a la pràctica del trial com és Parcmotor Castellolí. Precisament aquesta prova va ser la primera que es va disputar l’any passat amb el nou sistema de puntuació openfree, que es va posar en pràctica la passada temporada i que continua vigent aquest any.

Els aficionats que s’apropin a Parcmotor tindran entrada gratuïta tot el cap de setmana, tant per veure les joves promeses del trial com per gaudir de l'espectacle que a ben segur ens oferiran les grans figures mundials, que començaran la seva lluita cap al títol espanyol. Els grans dominadors del trial internacional com Toni Bou, Laia Sanz, Adam Raga, Albert Cabestany o Jeroni Fajardo contrastaran la seva destresa amb pilots més joves que empenyen per sota com Francesc Moret, Pol Tarrés o Pere Borrellas.

D’aquesta manera, caldrà veure si en la lluita pel Campionat d’Espanya es manté el duel entre Toni Bou (Montesa) i Adam Raga (Gas Gas), que la passada temporada es va decantar finalment a favor del segon per un estret marge, i també serà interessant estar pendents del paper que puguin fer Jeroni Fajardo amb la seva nova Ossa TR280i o l’experimentat Albert Cabestany (Sherco), juntament amb les noves promeses del trial.

Per facilitar el desplaçament dels aficionats per les diferents zones, l’organització de Parcmotor Castellolí activarà un servei d’autobusos gratuït que funcionarà de 9 a 16 hores que anirà enllaçant les zones per on discorri la prova. El Moto Club Montbui i el Moto Club Terrassa són els encarregats de l’organització.

La jornada puntuable per al Campionat de Catalunya se celebrarà dissabte a partir de les 9 hores i acabarà a les 14.30 hores aproximadament, mentre que la prova del Campionat d’Espanya tindrà lloc diumenge a partir de les 8.30 hores.

stats