DAKAR 2012
Esports 12/01/2012

Joan Pedrero es retira del Dakar i Marc Coma haurà de fer front a les últimes etapes en solitari

El pilot català, motxiller de Marc Coma, ha decidit retirar-se després de no poder completar la desena etapa del Dakar per problemes amb el motor de la seva KTM

Ara
1 min
Joan Pedrero, abans de tenir problemes en la desena etapa. FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaEl pilot de Canet Joan Pedrero s'ha hagut de retirar del Dakar. El motxiller de Marc Coma ha tingut molts problemes durant la desena etapa del ral·li, entre Iquique i Arica i, després de set hores al desert, ha decidit retirar-se.

Pedrero ha tingut problemes amb el motor de la seva KTM i no ha pogut completar la desena etapa. "No ha pogut ser. Més de set hores a les dunes intentant seguir i ser remolcat, però he hagut d'abandonar", deia Pedrero al seu perfil de Facebook.

Ara, doncs, Marc Coma ha de fer front en solitari a les últimes etapes, entre elles la d'aquest dijous, que és marató –els pilots no podran rebre assistència dels mecànics aquest vespre al bivac i qualsevol reparació l'hauran de fer ells. Sense Pedrero, Coma intentarà atacar per evitar que el seu màxim rival, Cyril Despres, guanyi el Dakar. Sí que té motxiller Despres, ja que Ruben Faria segueix endavant.

stats