Fórmula 1
Esports 09/03/2011

Pedro Martínez de la Rosa: "McLaren és l'equip en el qual em sento com a casa"

El català, que aquest any tornarà a l'equip McLaren-Mercedes com a pilot de proves, ha declarat que en aquesta escuderia se sent "com a casa"

Redacció
2 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El català Pedro Martínez de la Rosa, que aquest any tornarà a l'equip McLaren-Mercedes com a pilot de proves, ha declarat que en aquesta escuderia se sent "com a casa".

"De tots els equips en els quals he pilotat a Fórmula 1, McLaren Mercedes és on em sento com a casa. Estic molt satisfet de tornar a l'equip i poder ajudar a millorar el desenvolupament l'MP4-26", ha dit el barceloní en declaracions que difon l'equip.

"Lewis (Hamilton) i Jenson (Button) tenen una relació de treball molt positiva i productiva, així que intentaré unir-m'hi i ajudar-los en tot el que pugui per aconseguir el màxim del nostre cotxe, dels nostres enginyers i dels nostres recursos tècnics al McLaren Technology Centre", ha afegit.

El català es reincorporarà a l'escuderia Mclaren Mercedes com a pilot titular de proves i reserva, segons ha informat avui l'escuderia. De la Rosa va abandonar McLaren-Mercedes per pilotar primer per a l'equip Sauber (va començar la temporada 2010 com a titular, però va haver de cedir el seu volant a l'alemany Nick Heidfeld en les cinc últimes carreres), i després per treballar com a provador de la marca italiana de pneumàtics Pirelli, i ara torna a l'equip amb seu a Woking (Regne Unit), al qual va arribar el 2003.

El barceloní, de 40 anys, va treballar durant set anys com a tercer pilot de McLaren-Mercedes, en un període en el qual l'equip va guanyar 29 grans premis. Com a pilot titular de Fórmula 1, Pedro de la Rosa ha competit en 84 Grandes Premis amb les escuderies Arrows, Jaguar, McLaren-Mercedes i BMW-Sauber. McLaren ha tornat a contractar Pedro de la Rosa per "la seva experiència, competitivitat, disciplina i habilitats en la comunicació", qualitats "altament valorades i molt apreciades pels seus companys a McLaren-Mercedes".

"L'equip està molt satisfet de donar la benvinguda a Pedro en aquesta nova etapa", explica l'equip en un comunicat. En total, De la Rosa ha pilotat 361 dies de test al llarg de la seva carrera i és el quart pilot a la història de la Fórmula 1 per darrere de l'italià Luca Badoer (469), l'austríac Alex Wurz (382) i l'italià Jarno Trulli (381).

stats