MotoGP
Esports 17/07/2011

Pedrosa marca el ritme a MotoGP i es retroba amb la victòria al circuit alemany de Sachsenring

El català d'Honda suma la primera victòria després de la lesió (la segona de l'any) en una cursa on Lorenzo i Stoner han completat el podi

Martí Molina
1 min
Dani Pedrosa tornarà a la competició a Mugello. REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaDani Pedrosa ha marcat el ritme a la cursa de MotoGP del circuit de Sachsenring i ha aconseguit la victòria per davant de Jorge Lorenzo i Casey Stoner. El pilot català d'Honda ha sumat la segona victòria de l'any, la primera des de la lesió al circuit de Le Mans.

Pedrosa ha dominat la cursa amb relativa comoditat, sobretot a les últimes voltes. El de Castellar del Vallès, que partia des de la 'pole', ha fet una bona sortida i ha mantingut la primera posició als primers girs de la prova, encara que ha perdut aquest lloc de privilegi a favor de Lorenzo i Stoner, que han alternat les primeres posicions fins a l'equador del Gran Premi.

A mitja cursa ha quedat perfectament definit el grup capdavanter, format per tres pilots: Pedrosa, Lorenzo i Stoner. El català s'ha trobat còmode sobre la moto i ha aconseguit mantenir un molt bon ritme sense castigar els pneumàtics. I així, a falta de deu voltes pel final, ha decidit augmentar el ritme i situar-se primer. De mica en mica ha anat eixamplant les diferències, fins a creuar la línia de meta amb certa comoditat.

Per darrera seu, Stoner i Lorenzo han mantingut una batalla intensa pel segon graó del podi, que ha caigut a favor del mallorquí gràcies a un avançament al penúltim revolt.

D'altra banda, Rossi ha completat un cap de setmana molt decebedor, i el nou vegades campió del món només ha pogut ser 9è. I Toni Elias, que continua amb molts problemes en la posta a punt de la seva moto, ha tornat a quedar fora dels punts i ha finalitzat 16è.

stats