MotoGP
Esports 22/10/2011

Pedrosa no cedeix davant de ningú i doblega Stoner per 29 mil·lèsimes

Tot i anar pel terra a l'inici dels entrenaments oficials, el de Castellar del Vallès ha dominat una sessió marcada per les caigudes –sense conseqüències– de Rossi i Spies

Efe
2 min
Malgrat caure, Dani Pedrosa ha pogut fer la 'pole' a Malàisia

SepangDani Pedrosa (Honda RC 212 V) no ha cedit davant cap dels seus rivals i s'ha adjudicat el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de Malàisia de MotoGP que aquest diumenge es disputaran al circuit de Sepang, després de doblegar l'australià Casey Stoner (Honda RC 212 V) per 29 mil·lèsimes.

El campió del món de 2011 ha aconseguit la primera posició gairebé al final dels entrenaments, en la seva penúltima volta, però les diferències respecte a Pedrosa eren minses i el català ja havia rodat més ràpid en les sessions lliures de proves, per la qual cosa poc després ha recuperat la primera posició i ja no l'ha abandonada fins a la baixada de la bandera de quadres.

Pedrosa no ha començat massa bé aquests entrenaments, ja que ha caigut al poc de iniciar-se els mateixos, si bé aquesta circumstància no li ha impedit continuar, encara que segurament sí que ha minvat en certa mesura el seu rendiment, ja que no ha pogut assolir el nivell exhibit en els lliures.

Com Pedrosa, també ha tingut un petit contratemps en perdre adherència al tren davanter de la seva Ducati l'italià Valentino Rossi; i també ha estat semblant la caiguda del nord-americà Ben Spies (Yamaha YZR M 1), si bé tots ells han pogut continuar les proves oficials.

En el cas de Ben Spies les seqüeles de la caiguda que va patir a Austràlia la passada setmana li continuen passant factura i no pot aconseguir el màxim rendiment de la seva Yamaha YZR M 1, circumstància que l'ha acabat relegant a la penúltima posició de la classificació general dels entrenaments.

Pedrosa ha marcat el millor temps final, amb un registre de 2:01.462, 29 mil·lèsimes de segon més ràpid que Stoner i una mica més de dues dècimes de segon per sota de l'italià Andrea Dovizioso (Honda RC 212 V), que en la primera part dels entrenaments havia estat l'encarregat de marcar el temps a tots els seus rivals.

En el cas de Rossi, que també havia anat per terra, ha pogut millorar notablement i ha acabat novè a poc més de nou dècimes de segon del millor temps de la categoria, just després d'Álvaro Bautista (Suzuki GSV RR).

stats