MotoGP
Esports 13/08/2011

Pedrosa marca el ritme i sortirà primer a MotoGP

El pilot de Castellar del Vallès ha dominat la jornada d'entrenaments i ha aconseguit la primera 'pole' de la temporada, per davant de Stoner i Lorenzo

Redacció
1 min
Dani Pedrosa, còmode sobre l'humit asfalt de Brno.

BrnoDani Pedrosa ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del Gran Premi de la República Txeca i aquest diumenge sortirà des de la primera posició al traçat de Brno. El pilot d'Honda ha aprofitat la millora de la climatologia per marcar el ritme i aconseguir el millor registre.

El triple campió del món ha marcat la pauta gairebé des del principi i d'aquesta manera ha aconseguit la seva primera pole de la temporada, per davant del seu company d'equip Casey Stoner i del mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha).

En la segona línia de la formació de sortida s'han col·locat el nord-americà Ben Spies (Yamaha), seguit pels italians Marco Simoncelli (Honda) i Valentino Rossi (Ducati), que ha aconseguit la millor classificació de la temporada.

També ha aconseguit el seu millor resultat de l'any en uns entrenaments Toni Elías (Honda), que ha acabat 12è. El manresà ha encapçalat un grup de pilots en el qual també es troben Héctor Barberá (Ducati), que ha tingut molts problemes amb la direcció de la seva moto, i Álvaro Bautista (Suzuki), que serà l'únic representant de la marca ja que John Hopkins s'ha fracturat un dit de la mà dreta.

stats