MOTOCICLISME
Esports 30/06/2011

Pedrosa no es creu el perdó que demana Simoncelli: "D'on no hi ha, no en raja"

"No li importa res. És una persona que fa això repetidament i després surt a la premsa i diu que ho fa tot bé i que no és culpa seva", ha afirmat el català

Efe
1 min
Dani Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta a Le Mans.

MugelloEl pilot català Dani Pedrosa (Honda) ha criticat obertament l'italià Marco Simoncelli, de qui va dir que no és sincer quan demana perdó per tirar-li a ell i al balear Jorge Lorenzo (Yamaha) en dues carreres en l'últim mes i mig.

"Com diem a Catalunya, d'on no hi ha, no en raja. No es tracta del perdó, de la paraula perdó, es tracta del que se sent o no se sent. I aquesta persona no ho sent, no li importa res. És una persona que fa això repetidament i després surt a la premsa i diu que ho fa tot bé i que no és culpa seva", ha afirmat.

Pedrosa torna al campionat de MotoGP després que el 15 de maig passat, al Gran Premi de França, Simoncelli el fes caure a mitja cursa. El català llavors era líder virtual del Mundial i s'ha perdut quatre proves, inclosa la de l'accident.

En la roda de premsa oficial, l'organització ha assegut Simoncelli i Pedrosa junts, i tots dos s'han criticat en públic. L'italià ha manifestat que tant Pedrosa com el seu representant, Alberto Puig, han dit "coses estúpides" de les que no val la pena parlar.

stats