Motor
Esports 31/01/2013

Pérez i Button presenten el nou MP4-28 de McLaren amb millores internes

El pilot mexicà, de 23 anys, reconeix que intentarà "guanyar el campionat amb aquest cotxe" i el britànic, de 33, assegura que el monoplaça "és radicalment diferent sota la pell"

Efe
2 min
Jenson Button i Sergio Pérez presenten el nou McLaren, el MP4-28

LondresEl pilot mexicà Sergio Pérez i el britànic Jenson Button han revelat aquest divendres al seu centre de Woking (sud-est d'Anglaterra) l'MP4-28, el nou monoplaça de l'escuderia McLaren amb què competiran aquesta temporada i que concentra la majoria dels seus millores sota la carrosseria.

"Vull guanyar el campionat amb aquest cotxe, aquest és el meu objectiu. Així és com ha de ser quan vens al millor equip", ha assenyalat en la presentació Pérez, de 23 anys, que assegura que pensa treballar en col·laboració amb el seu company, Jenson Button: "Podem fer-ho junts , ¿per què no?", ha afirmat.

Per Button, de 33 anys i campió del món el 2009 amb l'escuderia Brawn GP, el nou monoplaça de McLaren no ha patit un canvi d'estètica radical des de la passada temporada però és "completament diferent sota la pell".

"Sabem la quantitat de treball que s'ha dedicat a aquest cotxe. Ha estat fantàstic poder assistir al procés, és una cosa estimulant per a nosaltres, per intentar aconseguir encara més èxits", afirma el pilot de l'escuderia britànica, que aquesta temporada fa 50 anys en la Fórmula-1.

Dimarts, quan el monoplaça rodarà per primera vegada al circuit de Jerez, "serà un gran dia", ha assenyalat Button, per a qui "caldrà esperar per veure si el cotxe és prou bo per guanyar".

Martin Whitmarsh, cap de l'escuderia, que va guanyar el campionat de constructors per última vegada el 1998 i el de pilots el 2008 –amb el britànic Lewis Hamilton al volant–, ha reconegut que "no s'han guanyat els suficients campionats recentment". "L'any passat vam començar i acabar amb el cotxe més ràpid, i per això no podem estar satisfets amb el resultat. Vam guanyar algunes carreres, vam anar ràpid gairebé sempre, però no ens portem el campionat", ha analitzat Whitmarsh.

La passada temporada, l'escuderia va acabar en la tercera posició de constructors amb 378 punts, per darrere de Ferrari, amb 400 i de Red Bull, guanyadora amb 460 punts.

stats