DAKAR 2012
Esports 04/01/2012

Stéphane Peterhansel guanya la quarta etapa i recupera el lideratge de la general

Nani Roma arriba quart a Chilecito i segueix escalant posicions a la general. Després de la quarta etapa, el pilot de Folgueroles ja és tercer, darerre Peterhansel i De Villiers

Nuria García
1 min
Peterhansel, durant la quarta etapa del Dakar.

BarcelonaStéphane Peterhansel ha aconseguit el triomf en la quarta etapa del Dakar i torna a recuperar el lideratge de la general. El pilot francés ha aconseguit completar l'etapa en 3 hores, 49 minuts i 33 segons, per davant de l'argentí Terranova (a 5.19) i De Villiers (a 6.42).

Quart ha estat Nani Roma, que ha completat l'etapa entre San Juan i Chilecito a set minuts i 35 segons de Peterhansel. Els que no han tingut massa sort han estat Nasser Al-Attiyah i Lucas Cruz, que han patit problemes –els ha hagut d'ajudar el seu company d'equip, Gordon– i han acabat l'etapa a 26 minuts i 51 segons del francès.

Ara, la general la comanda Peterhansel, seguit de De Villiers (a 5 minuts i 41 segons). I tercer és Nani Roma, que segueix escalant posicions en la classificació general i ara ja es troba a només 6 minuts i 44 segons de Peterhansel. Al-Attiyah i Cruz, després dels problemes que han patit en aquesta quarta etapa, cauen fins la setena posició, a més de mitja hora del líder.

stats