Moto2
Esports 18/08/2012

Pol Espargaró esgarrapa la 'pole' a Marc Márquez als últims minuts de l'entrenament de Moto2

Márquez dominava la sessió però Espargaró l'ha superat a pocs minuts pel final. Andrea Iannone completa la primera fila de la graella

M. Molina
1 min
Pol Espargaró, durant els entrenaments del GP d'Indianapolis

BarcelonaPol Espargaró sortirà des de la 'pole position' al Gran Premi d'Indianapolis de Moto2. El pilot de Granollers ha pogut superar en els últims minuts Marc Márquez –que tenia el millor registre– i ha acabat marcant el millor cronòmetre amb un temps d'1:42.602, dues dècimes més ràpid que el de Cervera. Tots dos han demostrat ser els més en forma als Estats Units, i tan sols Andrea Iannone s'hi ha pogut acostar una mica, tot i que ha acabat a mig segon del 'poleman'.

A diferència de les altres dues categories, a Moto2 no hi ha hagut caigudes d'importància. Potser per això els pilots han sortit amb un ritme més conservador i fins al tram final no hi ha hagut moviment a la part capdavantera de la classificació. Márquez dominava amb comoditat, però al tram final Espargaró ha arriscat i ha pogut superar-lo. A partir d'aquí, el pilot de CatalunyaCaixa ha intentat recuperar la posició de privilegi, però ha arriscat i ha estat a punt d'anar pel terra en més d'una ocasió.

D'altra banda, Nico Terol ha estat 10è a un segon. A un segon i mig han acabat Tito Rabat (15è) i Ricky Cardús (17è). Ja més endarrerits, Jordi Torres (23è a dos segons) i Àxel Pons (27è a dos segons i mig), i tanca la graella Elena Rosell (33a, a més de cinc segons).

stats