Publicitat
Publicitat

Moto2

Pol Espargaró aconsegueix la volta ràpida a Moto2 tot i córrer lesionat al turmell

El de Granollers ha participat a la sessió oficial amb un cop al turmell però ha pogut superar Marc Márquez per menys d'una dècima i sortirà des de la 'pole'

Lliçó de pilotatge i coratge de Pol Espargaró a Mugello. Tot i estar lesionat amb un cop fort al turmell per una lesió als entrenaments lliures del dissabte al matí; el de Granollers ha participat a la sessió de qualificació i ha superat tots els seus rivals. En especial, Marc Márquez, que malgrat dominar en tota la sessió, ha perdut la condició de "líder" i en l'últim intent de volta ràpida ja no l'ha pogut superar.

Espargaró havia patit al matí una caiguda per culpa de Johann Zarco. El francès ha perdut el control de la moto a un revolt i ha fet caure el català, en una acció aparatosa i que li ha provocat un cop molt fort al turmell dret. Tot i això, ha pogut participar finalment a la qualificació.

Semblava que Marc Márquez havia de dominar la sessió d'entrenaments sense problemes, ja que de bon principi s'havia situat amb 7 dècimes d'avantatge respecte els seus rivals. Però al final, el de Cervera no ha pogut millorar el cronòmetre, mentre Espargaró l'ha superat per menys d'una dècima (0.069).

El tercer lloc ha estat per Zarco, a mig segon. Tanmateix, el francès ha estat sancionat amb 15 posicions per l'incident amb Espargaró. Així, la primera fila de la graella la completarà Andrea Ianone.

Classificació entrenaments GP d'Itàlia (Moto2)

1 Pol ESPARGARÓ 1'52.369

2 Marc MÁRQUEZ 0.069

3 Johann ZARCO 0.412 (perd 15 posicions per sanció)

4 Andrea IANNONE 0.466

5 Alex DE ANGELIS 0.514

9 Esteve 'Tito' RABAT 0.721

11 Nico TEROL 0.889

20 Ricky CARDÚS 1.353

21 Àxel PONS 1.418

23 Toni ELIAS 1.669

33 Elena ROSELL 4.712

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT