MOTO2
Esports 17/06/2012

Pol Espargaró tanca el seu cap de setmana perfecte amb un triomf a Silverstone

El piliot de Granollers aconsegueix la seva segona victòria en la categoria. Marc Márquez és tercer després de lluitar amb el britànic Scott Redding, que ha estat segon

N. García
2 min
Pol Espargaró ha aconseguit el triomf a Silverstone en la categoria de Moto2 / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaPol Espargaró ha estat el gran dominador de la categoria de Moto2 durant tot el cap de setmana. I amb la confiança que ha acumulat durant tots els entrenaments lliures, el pilot de Granollers no entenia un altre final del Gran Premi de la Gran Bretanya que no fos al capdamunt del podi.

Tot i que a la sortida s'ha vist superat per Scott Redding i per Bradley Smith, el petit dels Espargaró s'ha col·locat tercer, a l'espera de tornar a recuperar la primera posició. Quan només s'havien disputat tres voltes, ja era segon i Marc Márquez, que s'havia situat cinquè després de la sortida, era tercer.

Mentre Pol Espargaró lluitava per superar Redding, Marc Márquez tenia la seva lluita particular amb Andrea Inannone. Però a onze voltes pel final, el de Granollers ha dit prou i ha superat Redding amb la intenció de marxar sol. I així ho ha fet, ja que pel darrere Márquez, Redding i Iannone lluitaven entre ells per pujar al podi.

A les acaballes, Iannone ha quedat una mica despenjat, mentre Márquez i Redding es barallaven per ser segon. A quatre voltes pel final, Marc ha superat Redding, però no s'ha pogut escapar del britànic, que tenia moltes ganes de fer-ho bé davant la seva afició. Redding ha esperat al final per superar el de Cervera, que ha intentat recuperar la segona posició, però el britànic ha tancat molt bé la porta per creuar la meta en la segona posició provocant el deliri a les graderies.

Abans, Espargaró havia creuat la línia de meta fent un cavallet i recuperant el somriure. El de Granollers, a més, es situa segon en el Mundial de Moto2, a sis punts del líder, Marc Márquez (102 punts), i empatat amb Thomas Luthi (96 punts).

Classificació GP de la Gran Bretanya de Moto2:

1. Pol Espargaró

2. Scott Redding

3. Marc Márquez

4. Andrea Iannone

5. Simone Corsi

6. Claudio Corti

7. Bradley Smith

8. Thomas Luthi

9. Dominique Aegerter

10. Mika Kallio

12. Toni Elías

13. Tito Rabat

20. Nico Terol

23. Ricky Cardús

26. Àngel Rodríguez

31. Elena Rosell

stats