Dakar 2015

El príncep del Qatar Al-Attiyah recupera el liderat i Carlos Sainz acaba setè

El pilot de Mini, que ahir va ser sancionat per excés de velocitat en un control, s'ha imposat amb un temps de total de sis hores, 19 minuts i 40 segons

El príncep del Qatar Nasser Al-Attiyah, amb el seu Mini, ha recuperat aquest dilluns el liderat de la prova de cotxes del Dakar 2015, en adjudicar-se la segona etapa que ha unit les ciutats de Villa Carlos Paz i San Juan i en què l'espanyol Carlos Sainz va acabar setè.

Al-Attiyah, amb un temps de total de sis hores, 19 minuts i 40 segons ha tret set minuts i 42 segons al segon classificat, l'holandès Giniel de Villiers (Toyota) i nou minuts i 42 segons al tercer, el també holandès i Bernhard ten Brinke (Toyota).

D'aquesta manera el príncep qatarià s'ha recuperat després de la sanció rebuda ahir de dos minuts per sobrepassar el límit de velocitat en un punt de control, i ha tornat a prendre el liderat de la prova.

L'espanyol Carlos Sainz, amb la marca Peugeot a la seva tornada al Dakar després de 25 anys, ha recuperat una posició i ha quedat setè a vint minuts i 32 centèsimes del líder qatarià.

Per la seva banda, l'argentí 'Orly' Terranova, amb Mini, que havia quedat com a guanyador ahir davant la sanció a Al-Attiyah, ha perdut molt de terreny i ha quedat endarrerit en el desè lloc de la general.