Fórmula 1
Esports 13/05/2012

De la Rosa: "Sabem que encara hem de millorar, però anem pel bon camí"

El pilot català ha aconseguit el seu objectiu d'"acabar la cursa" i s'ha mostrat satisfet perquè "encara que la posició sigui discreta, hem lluitat al màxim"

M. Molina
1 min

MontmelóPedro Martínez de la Rosa s'ha mostrat molt satisfet a la conclusió del Gran Premi de Fórmula 1 del Circuit de Catalunya. El pilot d'HRT ha complert l'objectiu d'acabar la prova, i ha destacat que l'evolució del seu monoplaça i de l'equip és bona.

"És cert que la posició (19è) és discreta, però hem lluitat al màxim i hem fet el que hem pogut. Sabem que encara hem de millorar, però anem pel bon camí", ha destacat el pilot.

De la Rosa ha valorat les sensacions de pilotar a casa. "Córrer davant l'afició és fantàstic i poder acabar la cursa, també. Estic molt content, perquè és el segon Gran Premi de casa que acabo", ha afegit.

Pel que fa a la cursa, ha destacat que "en algunes voltes érem davant els Marussia i en algunes altres, al darrere. Però el ritme, en general, no ha estat malament". Sobre l'estratègia, ha dit que "hem anat a quatre aturades i hem arribat bastant al límit perquè els pneumàtics es degradaven moltíssim. Les primeres vint voltes han sigut complicades. Els tous literalment es desintegraven, però després els durs han funcionat molt millor i hem pogut mantenir un bon ritme per acabar en la millor posició del que portem de temporada", ha conclòs.

stats