FÓRMULA 1
Esports 13/07/2011

Servià qualifica de "simples rumors" la possible pèrdua de la F1 a Montmeló

Servià ha filat fi per trobar l'origen d'aquesta falsa notícia: "Especialment ve de la premsa, perquè ni els organitzadors del circuit ni el govern valencià han dit ni piu"

Efe
2 min
Salvador Servià condueix amb mà destra el Circuit de Montmeló.

BarcelonaEl director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, ha qualificat avui de "simples rumors" les informacions que apunten que el circuit urbà de València, que organitza el GP d'Europa de Fórmula 1, podria convertir-se en el futur en l'únic que aculli una prova de F1 a Espanya, en detriment de la prova organitzada a Barcelona.

"Són només rumors. Fins el 2016 tenim data per treballar, tota la resta són només rumors que no controlem. L'únic que podem dir és que estem treballant amb normalitat", ha assegurat Servià després de l'acte de presentació de les 24 Hores de Motociclisme que se celebraran aquest cap de setmana a Montmeló.

Segons han apuntat algunes informacions les últimes setmanes, el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, podria considerar incompatible la celebració de dos grans premis en un mateix país, cosa que només passa a Espanya. Per això, el magnat anglès podria optar pel modern circuit urbà de València per organitzar el GP d'Espanya, un supòsit que deixaria fora del calendari el tradicional Circuit de Catalunya, que organitza l'esmentada prova des de 1991.

No obstant això, segons Servià, els rumors "han estat cosa dels valencians, que també tenen la seva carrera i la plantegen d'una manera molt diferent, fent un esforç brutal per mantenir-la". Però el director del Circuit ha filat més fi per trobar l'origen d'aquesta falsa notícia: "Especialment ve de la premsa, perquè ni els organitzadors del circuit ni el govern valencià han dit ni piu".

"Ha estat la premsa valenciana la que ha aixecat aquesta llebre, aquests rumors que teòricament ens van en contra. Però a la pràctica no passa res, seguim treballant igual i ignorant-los", ha reconegut Servià, que en tot moment ha restat importància al fet. Així, el responsable del recorregut català ha destacat la llarga existència que encara li queda a Montmeló per davant: "Hem arribat un equip nou per donar vida al circuit, perquè passin coses importants cada dia".

stats