DAKAR 2015

Sam Sunderland guanya la primera etapa del Dakar 2015 en la categoria de motos

Marc Coma ha acabat la primera etapa en la tercera posició, a 1 minut i 12 segons del pilot britànic

El britànic Sam Sunderland ha estat el guanyador de la primera etapa del Dakar 2015 en la categoria de motos. El pilot de KTM ha completat els 175 quilòmetres cronometrats de la primera especial del ral·li, entre Buenos Aires i Villa Carlos Paz, en un temps d'1 hora, 18 minuts i 57 segons.

Segon ha estat el portuguès Paulo Gonçalves (a cinc segons del britànic) mentre que la tercera posició ha estat per al català Marc Coma, que aquest diumenge ha obert pista, amb un temps d'1 hora, 20 minuts i 9 segons (1 minut i 12 segons més que Sunderland). Coma ha acabat just per davant de Joan Barreda, que ha completat l'especial 29 segons més lent que el d'Avià.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Jordi Viladoms ha acabat l'etapa 14è, seguit de Joan Pedrero. Laia Sanz ha tancat la primera jornada amb una gran 17a posició, seguida de Marc Guasch. Gerard Farrés, amb la Gas-Gas, ha acabat 20è i el seu company d'equip, Dani Oliveras, ha acabat 48è. Rosa Romero ha arribat a la línia de meta en el lloc 107.