FÓRMULA 1
Esports 29/03/2011

Sauber anuncia que no apel·larà les desqualificacions de Pérez i Kobayashi

El director tècnic de l'escuderia suïssa, James Key, diu en un comunicat que els alerons posteriors dels Sauber contravenien el reglament "en un pocs mil·límetres"

Efe
1 min
Sergio 'Checo' Pérez, amb el seu Sauber durant la cursa.

BarcelonaL'escuderia suïssa Sauber, a la qual pertanyen el pilot mexicà Sergio Pérez i el japonès Kamui Kobayashi, ha anunciat aquest dimarts a la tarda que no apel·larà les desqualificacions dels seus pilots en el Gran Premi d'Austràlia per irregularitats en l'aleró posterior dels seus vehicles.

"No ens va donar cap avantatge en la carrera, però el fet és que hi havia una diferència respecte a les regles", ha explicat el director tècnic de l'escuderia, James Key, en un comunicat en el qual es reconeix que el radi de l'aleró posterior contravenia el reglament en "uns pocs mil·límetres".

El director de l'escuderia, Peter Sauber, s'ha manifestat respecte a la decisió de l'equip, reconeixent la "gran actuació" dels seus dos pilots. "No van obtenir cap avantatge del aleró posterior, van lluitar durament per assegurar les seves posicions i realment es van guanyar els seus llocs", va explicar Sauber.

Segons Key, l'equip ha posat en marxa una investigació interna per assegurar que aquest "error en el procés de revisió" no es torni a produir.

Els pilots de Sauber, Pérez i Kobayashi, havien acabat setè i vuitè, respectivament, al Gran Premi d'Austràlia, però van ser desqualificats dues hores i mitja després de la conclusió de la cursa, per irregularitats en l'aleró posterior dels seus monoplaces.

stats