FÓRMULA 1
Esports 08/02/2012

Schumacher, el més ràpid del segon dia d'entrenaments al circuit de Jerez

Aquest dijous està prevista la presència a la pista de l'actual campió del món, Sebastian Vettel, amb el nou Red Bull, i de Fernando Alonso, que rellevarà Massa

Efe
1 min
Schumacher, a Jerez

Jerez de la FronteraL'alemany Michael Schumacher, heptacampió del món de Fórmula 1, ha estat el més ràpid, amb el Mercedes de la temporada passada, en la segona jornada d'entrenaments oficials de F-1 que aquests dies se celebren al circuit de Jerez.

Schumacher ha signat aquest dimecres la volta ràpida de la jornada, després d'efectuar 132 girs, en aturar el crono a 1:18.561, mentre que l'australià Mark Webber (Red Bull Renault) ha aconseguit el segon millor temps (1:19.184).

El també australià Daniel Ricciardo (Toro Rosso Ferrari) ha millorat i ha quedat el tercer de la jornada, en tancar el crono amb 1:19.587.

El finlandès Kimi Raikkonen (Lotus), autor dimarts del millor temps en el primer dels quatre dies d'entrenaments, ha estat cinquè després de donar 117 voltes al circuit.

El campió mundial el 2007, que enguany torna a la Fórmula 1 després de dos anys al Mundial de Ral·lis, ha fet un temps d'1:20.239.

Per aquest dijous hi ha prevista la presència a la pista de Fernando Alonso i de l'actual campió del món, Sebastian Vettel.

stats