MOTOR
Esports 21/07/2013

Setena victòria de Nani Roma i segona consecutiva de Joan Barreda a la Baja Aragón

En la 30a edició de la prova, el català s'imposa en cotxes i el castellonenc en motos

Efe
1 min
Nani Roma, durant la Baja Aragón

BarcelonaJoan 'Nani' Roma (Mini), guanyador en cotxes, ha aconseguit aquest diumenge a Terol la seva setena victòria en la Baja Aragón, en què Joan Barreda (Honda) ha sumat el seu segon triomf consecutiu en la categoria de motos.

En l'edició del trentè aniversari de la prova, Nani Roma ha aconseguit el triomf en cotxes per davant de l'argentí Orlando Terranova, segon a 4:32 minuts, i el francès Stephane Peterhansel ha sigut tercer a 7:38.

Roma, que ha dominat la cursa amb autoritat des del principi, s'ha convertit avui en el pilot amb més triomfs en aquesta tradicional prova. Fins a aquest cap de setmana estava empatat a sis triomfs amb Isidre Esteve. En el seu palmarès ja hi ha tres triomfs com a pilot de cotxe (2005, 2009 i 2013) i quatre sobre dues rodes (1995, 1997, 1999 i 2002).

Peterhansel, pluricampió del Dakar, va perdre tota opció de triomf dissabte pel trencament d'un disc de fre del seu Mini. El polonès Krysztof Holowczyc ha acabat quart.

En motos, Barreda s'ha imposat per segon any consecutiu. Aquest cop ha avantatjat en 9:51 minuts Marc Guasch i en 14:13 Jordi Viladoms, aquests dos amb Gas Gas. Bareda ho ha tingut més complicat per guanyar a Terol, ja que a meitat de l'última etapa José Manuel Pellicer ha arribat a situar-se al capdavant, encara que una avaria li ha impedit acabar.

stats