MOTOCICLISME
Esports 29/06/2011

Simoncelli: "Lorenzo em va atacar sense motius a Estoril i ara li he tornat. El que diu de mi m'interessa poc"

L'italià diu que Pedrosa l'ha decebut: "El que havia de dir-li després de Le Mans li vaig dir amb un missatge (sms). Crec que un noi de la seva edat no hauria de parlar amb les paraules que posen a la seva boca d'altres"

Efe
2 min
Simoncelli i Lorenzo, en el moment de la caiguda.

BarcelonaEl pilot italià de MotoGP Marco Simoncelli ha afirmat que Jorge Lorenzo l'havia atacat "sense motiu" a Estoril (Portugal) i "ara li ha retornat", en aparent al·lusió a l'incident a Assen (Holanda) en el qual va fer caure el seu rival en la primera volta.

En una entrevista que publica avui La Gazzetta dello Sport, Simoncelli diu que "no li interessen" les crítiques que li va fer Lorenzo després de la caiguda a Assen.

Jorge Lorenzo li va recriminar "les situacions que genera" i li va demanar que canviés "la manera de veure les carreres i la seva manera de veure el risc en aquesta categoria".

En les seves declaracions a La Gazzetta, Simoncelli afirma: "Lorenzo em va atacar sense motius a Estoril i ara li he tornat. El que diu de mi m'interessa poc". A Estoril, Lorenzo va afirmar en la roda de premsa que Simoncelli era massa agressiu en el seu pilotatge, cosa que l'italià va intentar desmentir davant de tots.

Pel que fa a Dani Pedrosa, Simoncelli afirma a La Gazzetta que "l'ha defraudat una mica" per la imatge que tenia d'ell. "El que havia de dir-li després de Le Mans li vaig dir amb un missatge (sms). No m'ha respost", va afirmar. Simoncelli ha afegit que, "per contra", en comptes de contestar-li, Pedrosa ha fet declaracions "que no esperava". "Crec que un noi de la seva edat no hauria de parlar amb les paraules que posen a la seva boca d'altres", ha afegit.

A Le Mans, Simoncelli va protagonitzar un altre incident en un avançament, en què Pedrosa va caure i es va trencar la clavícula. La direcció de la cursa va sancionar el pilot italià amb un pas per línia que li va suposar la pèrdua de cinc posicions. Simoncelli tornarà a trobar-se amb el balear i el català al circuit de Mugello (Itàlia) el proper cap de setmana. "Cadascú pel seu camí", ha sentenciat.

stats