Fórmula 1
Esports 11/01/2012

Stefano Domenicali creu que Ferrari ha de recompensar el compromís de Fernando Alonso

El pilot asturià buscarà el seu tercer títol mundial –el setzè per a Ferrari– en un campionat que arrencarà el 18 de març a Melbourne (Austràlia), seu de la primera de les 20 carreres programades

Adrian R. Huber / Efe
1 min
Felipe Massa i Fernando Alonso.

Madonna di Campiglio (Itàlia)L'italià Stefano Domenicali, director esportiu de l'escuderia Ferrari, opina que aquesta "ha de recompensar" el compromís que amb ella ha adquirit Fernando Alonso, el pilot al qual més temps ha vist passar a Maranello, la seu de l'equip, "durant els últims vint anys".

Domenicali, en una conferència de premsa durant el tradicional Wrooom 2012, concentració hivernal de Ferrari a Madonna, ha enaltit la figura del doble campió mundial asturià de Fórmula 1, que afronta la seva tercera temporada al volant d'un Ferrari, i ha afirmat que és "molt difícil" exigir-li més al pilot, que l'any passat "va treure el màxim rendiment possible del cotxe".

Alonso buscarà el seu tercer títol mundial –el setzè per a Ferrari– en un campionat que arrencarà el 18 de març a Melbourne (Austràlia), seu de la primera de les 20 carreres programades.

"Fernando està molt ben integrat en l'equip i es confia en ell. La temporada passada es va posar a ell mateix molt per sobre del límit. Sabem que està compromès amb l'equip i que el seu compromís és de llarga durada, per molts anys", ha declarat Domenicali.

stats