MOTOCICLISME
Esports 02/07/2011

Stoner aconsegueix la seva cinquena 'pole' de la temporada

Casey Stoner segueix fent grans els seus números aquesta temporada. A Mugello ha marcat la seva cinquena pole position en les vuit curses que s'han disputat

Nuria García
1 min
Stoner segueix marcant el ritme i veu a tothom pel retrovisor. CLAUDIO ONORATI / EFE

BarcelonaCasey Stoner segueix sent qui marca el ritme en el mundial de MotoGP. L'australià, tot i la pluja, ha aconseguit al circuit italià de Mugello la seva cinquena pole position de les vuit curses que s'han disputat.

Els pilots de MotoGP han aprofitat que s'ha eixugat la pista abans que comencés a ploure fort per marcar els seus millors temps. Qui ha pogut rodar més ràpid ha estat Stoner, que tornarà a sortir des de la primera fila de la graella. Aquest cop, estarà acompanyat per Ben Spies i per Marco Simoncelli.

Jorge Lorenzo, que en la tercera sessió d'entrenaments ha estat el més ràpid, ha marcat el cinquè millor registre, mentre que Pedrosa, que reapareix després d'un mes i mig allunyat dels circuits a causa d'una lesió a la clavícula, ha marcat el vuitè millor temps. Per últim, Héctor Barberà sortirà desè i Toni Elías, setzè.

stats