MotoGP
Esports 01/06/2012

Stoner marca la pauta als primers entrenaments lliures de MotoGP

L'australià ha obtingut el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures, una dècima més ràpid que Dani Pedrosa i dues més que Jorge Lorenzo

M. Molina
1 min

MontmelóCasey Stoner ha començat amb força el Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot australià d'Honda ha marcat el millor temps als primers entrenaments lliures que s'han fet aquest divendres a Montmeló. El seu registre (1:42.775) ha estat una dècima més ràpid que el de Dani Pedrosa i dues dècimes més ràpid que el de Jorge Lorenzo. Tots tres han estat els més veloços i regulars en aquesta primera sessió.

Mentre Pedrosa havia aconseguit un molt bon primer registre a la part inicial dels entrenaments, Stoner ha acabat imposant-se al tram final, mentre Lorenzo els seguia de prop. Darrera seu, Carl Crutchlow, Ben Spies, Stefan Bradl –que ha tingut una petita sortida de pista– i Nicky Hayden. Tots a quatre dècimes. Héctor Faubel ha marcat el 12è millor registre, a gairebé un segon.

Randy de Puniet, 13è, ha estat el més ràpid de les CRT, a 2 segons del millor temps absolut. Aleix Espargaró ha acabat 14è, a dos segons i mig, i Ivan Silva ha ocupat el 18è lloc, a quatre segons.

stats