Motor
Esports 02/02/2012

Stoner lidera l'última sessió d'entrenaments de MotoGP al circuit de Sepang

El pilot australià ha sigut el millor d'aquesta jornada, tot i la lesió que va patir dimarts passat. Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa han sigut segon i tercer, respectivament

Luana Valls
2 min
Stoner durant la sessió d'entrenaments d'avui

BarcelonaAquesta tarda a Malàisia s'ha viscut l'últim dia d'entrenaments de MotoGP, que ha permès als pilots posar a punt les seves motos per a la nova temporada 2012. En aquesta jornada Casey Stoner ha sigut el més ràpid i ha superat el rècord absolut del circuit. Tot i la lesió que va patir durant el primer dia a Sepang, una contractura muscular a l'esquena, Stoner no ha afluixat i ha demostrat un cop més per què és l'actual campió: "Encara que només hem pogut rodar dos dies, hem fet tot el que teníem previst".

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo ha sigut segon a només 0,591 mil·lèsimes de segon per darrere de l'actual campió. L'equip de Yamaha s'ha centrat, durant la sessió, a millorar les diferents configuracions de la moto i el paquet electrònic. Lorenzo s'ha mostrat "realment molt satisfet" dels resultats aconseguits en els entrenaments de Malàisia, ja que ha assegurat que ha "provat moltes coses" i, a més, ha aconseguit el seu rècord de volta ràpida a Sepang.

Entre la Yamaha de Lorenzo i la del seu company d'equip, Ben Spies, el pilot d'Honda Dani Pedrosa s'ha fet un lloc i ha quedat tercer en aquesta ronda. El pilot català, content amb els resultats, ha dit que "aquests han sigut els entrenaments més complets que hem pogut fer amb la moto de 1.000 cc i tenim bona informació per avaluar tots aquests avenços".

La pluja ha obligat a finalitzar la sessió una mica abans del previst però aquest fet no ha perjudicat els pilots, ja que al llarg de la tarda la graella de temps quasi no ha variat. Després d'aquest primer test oficial els pilots tindran uns dies de descans fins que s'iniciï la segona volta, el pròxim dia 28 de febrer, al mateix circuit de Sepang.

stats