Trial
Esports 29/04/2012

Toni Bou guanya la segona prova del GP de França i ja encapçala el mundial

El pilot de Montesa, que va ser 2n el dissabte, ha aconseguit la victòria per davant de Jeroni Fajardo i Albert Cabestany; mentre Adam Raga només ha pogut ser 5è

Ara
1 min

BarcelonaToni Bou ha guanyat la segona prova del GP de França de trial a l'aire lliure i ja encapçala el mundial de l'especialitat. El pilot de Montesa, que aquest dissabte va ser segon, s'ha alçat amb la victòria per davant de Jeroni Fajardo (Beta) i Albert Cabestany (Sherco). Mentre Adam Raga (Gas Gas), guanyador a la primera prova del dissabte, tan sols ha pogut ser cinquè.

Bou ha estat el pilot més regular de tots, i tan sols ha sumat 7 punts de penalització (3+4). Jeroni Fajardo ha empatat a punts amb Cabestany, 14, però el de Beta ha estat millor a la primera volta (2+12 per Fajardo i 11+3 per Cabestany). També hi ha hagut empat a 18 punts entre Fujinami (12+6) i Raga (6+12).

Després d'aquesta primera cita, Bou encapçala el campionat del Món amb 37 punts, mentre Raga en té 31. Fajardo i Cabestany empaten a 30, i Fujinami en té 24.

La següent prova serà a Austràlia, on el campionat del Món s'hi traslladarà per primera vegada (26 i 27 de maig).

stats