Trial
Esports 19/07/2012

Toni Bou renova amb Montesa Honda per a dues temporades

El pilot català de trial acabava contracte aquest any. També ha prorrogat el contracte –en el seu cas per a una temporada– el seu company Takahisa Fujinami

M. Molina
1 min

BarcelonaToni Bou ha renovat per a dues temporades amb Montesa Honda, segons ha informat aquest dijous la marca a través d'un comunicat. El pilot català, que recentment s'ha proclamat campió del món de trial a l'aire lliure per sisena vegada, finalitzava el contracte aquest any. El japonès Takahisa Fujinami, el seu company d'equip, també ha renovat, però en aquest cas per a una temporada.

Bou, que va firmar amb Montesa Honda el 2007, ha assegurat que està "molt satisfet". "Sé perfectament que com aquí no estaré enlloc. Des del primer dia hem compartit victòries i alegries. El dia a dia ens resulta molt còmode i a més de la tranquil·litat de saber que estic al millor lloc tinc la seguretat que res no canviarà", diu en declaracions que recull el mateix comunicat oficial. Per tot això, explica que "continuar és una decisió lògica, qualsevol altra opció hauria estat un error".

stats