Moto2
Esports 15/07/2012

Toni Elías i l'equip Aspar trenquen el contracte a mitja temporada

El pilot i l'escuderia han decidit rescindir-lo "de mutu acord" tal i com han informat en un comunicat després que no es complissin les expectatives de les dues parts

M. Molina
1 min
Toni Elías, pilot d'Aspar, en primer terme al circuit de Mugello

BarcelonaToni Elías no continuarà a l'equip Aspar. El pilot i l'escuderia han decidit rescindir el contracte "de mutu acord" a mitja temporada, tal i com han informat en un comunicat després que no es complissin les expectatives de les dues parts. Així, i després de l'aturada d'estiu, a la propera cursa de Moto2 el manresà ja no pujarà a la moto.

"Després de 9 Grans Premis, l'equip Mapfre Aspar i Toni Elías han decidit posar punt i final a la relació professional de mutu acord. La unió entre les dues parts no ha respost a les expectatives inicials i el conjunt valencià ha optat, en una decisió consensuada, alliberar el pilot de Manresa", ha explicat l'equip en un comunicat. Tanmateix, no ha aclarit quin pilot conduirà la Suter a la propera cursa.

"Lamento no haver pogut continuar. L'equip ha donat el màxim del es seves possibilitats, tant a la pretemporada com a la temporada. Al final hem optat per separar-nos, ara que encara estem a meitat de temporada i que encara podem reaccionar per buscar millors resultats per separat", ha explicat Elías en el propi comunicat oficial.

D'altra banda, Jorge Martínez 'Aspar' ha comentat: "Aquest any havíem dipositat la confiança en Toni Elías, però al final les coses no han sortit com esperàvem. Creiem que separar-nos és la millor opció per tots dos".

stats